Ingrediënten
Mosselen met gebakken aardpeer en crème van boerenkool
Mosselen

Aardpeer

Boerenkool olie
Boerenkool creme
Opmaak
Mosselen
-
olijfolie 20.0 g
-
Zeeuwse mosselen 2.0 kg
-
sjalotjes, fijngesneden 35.0 g
-
witte wijn, droog 1.5 dl
-
room 2.5 dl
-
peper witte, gemalen
Aardpeer
-
aardpeer 700.0 g
-
water 1.0 l
-
boter 100.0 g
Boerenkool olie
-
boerenkool, gesneden 100.0 g
-
zonnebloemolie 2.0 dl
Boerenkool creme
-
sushirijstazijn 50.0 g
-
eiwit, gepasteuriseerd 30.0 g
-
boerenkoololie 175.0 g
Opmaak
-
baby kale 100.0 g
This is the recipe