Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep:

Kaasschuim:

  • Parmezaanse kaas 250.0 g
  • melk 225.0 g
  • room 225.0 g

Paddenstoelen:

  • paddenstoelen, gedroogd 15.0 g
  1. Soep:

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen
    soeppoeder toe. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  2. Kaasschuim:

    Draai de kaas samen met de melk en de room op in een thermoblender tot 80°C.
    Giet de massa in een siphon en zet deze onder druk met twee patronen.
  3. Paddenstoelen:

    Maal de gedroogde paddenstoelen tot een fijn poeder.
  4. Opmaak:

    Schep de soep in de kommetjes en spuit het Parmezaanskaasschuim erop.
    Maak de soep af met het paddenstoelenpoeder.