Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Kaasschuim

  • Parmezaanse kaas 250.0 g
  • melk 225.0 g
  • room 225.0 g

Paddenstoelen

  • paddenstoelen, gedroogd 15.0 g


...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen
    • soeppoeder toe. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  2. Kaasschuim

    • Draai de kaas samen met de melk en de room op in een thermoblender tot 80°C.
    • Giet de massa in een siphon en zet deze onder druk met twee patronen.
  3. Paddenstoelen

    • Maal de gedroogde paddenstoelen tot een fijn poeder.
  4. Opmaak

    • Schep de soep in de kommetjes en spuit het Parmezaanskaasschuim erop.
    • Maak de soep af met het paddenstoelenpoeder.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu