Recepten voor professionele chefs
-
Espuma van zoete aardappel -
Carpaccio met truffel mayonaise -
Carpaccio tonijn a la Le Garage -
Broodje Unox -
Mille feuille van aardappel -
Mie noedels met gebakken groenten en ei -
Griekse puntpaprika salade -
Avocado crème (basis recept) -
Crème van zoete aardappel -
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk
Vis 145 Recepten
Geen recept gevonden
-
Zwaardvis met doperwten, kruiden en bloemen uit de tuin en vadouvan
- Hoofdgerechten
- Vis
-
Bietensoep met zure room en Hollandse nieuwe
- Vis
- Soepen
-
Kabeljauw met knolselderijwafels en morilles
- Hoofdgerechten
- Vis
-
Gemarineerde makreel met citrus en knapperige venkel
- Voorgerechten
- Vis
-
Bouillabaisse met rouille en geroosterd zuurdesem
- Vis
- Hoofdgerechten
-
Vissoep uit Bretagne met venkel en lavas
- Soepen
- Vis
-
Thaise schaaldieren Hollandaise
- Vis
- Sauzen & Jus
-
Spitskool met langoustines, polenta en kreeftenjus
- Voorgerechten
- Vis
-
Spicy Lobster
- Soepen
- Vis
-
Rivierkreeftjes met koolrabi, parelgortrisotto en rivierkreeftolie
- Hoofdgerechten
- Vis
-
Asperges met kreeft en tuinkruiden
- Hoofdgerechten
- Vis
-
Lobster roll met rivierkreeftjes en artisjokken chips
- Sandwiches & Burgers
- Vis
-
Jus van geroosterde tarbotgraten
- Vis
- Sauzen & Jus
-
Thaise zalmsalade
- Voorgerechten
- Vis
-
Thaise geroosterde zalm met citrus en zalmforel kaviaar
- Vis
- Voorgerechten
-
Coquilles met ratte aardappeltjes, zilte groenten en landkaviaar
- Hoofdgerechten
- Vis
-
Kabeljauw met oerwortels en worteljus
- Hoofdgerechten
- Vis
-
Zalm met koolrabi, spinazie, en witte wijn saus met viseitjes
- Hoofdgerechten
- Vis
Hoofdingrediënt - Vis
Vis is een veelzijdig en voedzaam ingrediënt dat niet mag ontbreken in de professionele keuken. Of je nu werkt in horeca, zorg of catering; visgerechten bieden verfijning, smaak en gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je een breed aanbod aan recepten, van klassiekers als gebakken kabeljauw tot wereldse gerechten zoals ceviche en Aziatische curries. Met producten van merken als Knorr, Hellmann’s en Calvé bereid je eenvoudig smakelijke en efficiënt presenteerbare gerechten. Vis past perfect binnen moderne menu’s die inspelen op duurzaamheid, gezondheid en variatie, en biedt inspiratie voor zowel klassieke als innovatieve creaties.
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save
Heb je al een account?
Log dan hier in