Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Puree

Zeewolf

Kokkels

Garnituur

  • zilveruitjes 200 g
  • witte asperges, gekookte 10 st

Opmaak

  • salty fingers 1 bakje
  • Oost Indische kers blaadjes 1 bakje
  1. Puree

    Schil, was en snijd de bospeen in stukken.
    Kook de bospeen gaar en pureer deze glad in een blender met de helft van de boter.
    Breng de bospeenzalf opsmaak met de geconcentreerde bouillon.
  2. Zeewolf

    Snijd de zeewolf filet in mooie porties en kruid ze met zout en peper.
    Bak ze aan beide kanten in de Phase.
  3. Kokkels

    Verwarm een scheutje olie in de pan en voeg de kokkels toe.
    Schud ze goed om en blus ze vervolgens af met de witte wijn en kruid ze met wat peper.
    Schep als de schelpen open staan de kokkels uit de pan en passeer het kookvocht.
    Reduceer het kookvocht en voeg de kreeftenjus, lavas en chili toe.
    Laat de jus licht reduceren, passeer de jus en monteer met de rest van de boter.
    Pel de kokkels.
  4. Garnituur

    Maak de zilveruitjes schoon, halveer en bak ze rustig in wat Phase gaar.
    Snijd de asperges en voeg deze bij de zilveruitjes en breng op smaak.
  5. Opmaak

    Verdeel de bospeenzalf over de borden en de zeewolf erop.
    Verdeel de gebakken groenten en de kokkels erover.
    Garneer met de zeekraal en de Oost Indische kers blaadjes.
+