Menu
Punten

Ingrediënten

+

Shawarma

Garnituur

  • bloemkool 0.5 st
  • ras el hanout 3.0 g
  • zout en peper
  • amandelen 80.0 g
  • doperwten 350.0 g

Opmaak

  • hummus 500.0 g
  • chili olie 30.0 g
  • Salad Peas 100.0 g

Bereiding

  1. Shawarma

    • Bak de vegetarische shoarma, bij voorkeur ontdooid, in wat olie bruin.
  2. Garnituur

    • Maak de bloemkool schoon en snijd ze in kleine roosjes.
    • Bak de bloemkool in wat olie en kruid ze met ras el hanout en wat zout en peper.
    • Voeg de amandelen toe en bak het geheel mooi bruin.
    • Blancheer de doperwten en breng ze op smaak.
  3. Opmaak

    • Verdeel de hummus op het bord en schep de vegetarische shoarma samen met de bloemkool, amandelen en de doperwten er bovenop.
    • Maak het geheel af met de chili olie en wat takjes Salad Pea.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu