Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Shawarma

Garnituur

  • bloemkool 0.5 st
  • ras el hanout 3 g
  • zout en peper
  • amandelen 80 g
  • doperwten 350 g

Opmaak

  • hummus 500 g
  • chili olie 30 g
  • Salad Peas 100 g
  1. Shawarma

    Bak de vegetarische shoarma, bij voorkeur ontdooid, in wat olie bruin.
  2. Garnituur

    Maak de bloemkool schoon en snijd ze in kleine roosjes. Bak de bloemkool in wat olie en kruid ze met ras el hanout en wat zout en peper. Voeg de amandelen toe en bak het geheel mooi bruin. Blancheer de doperwten en breng ze op smaak.
  3. Opmaak

    Verdeel de hummus op het bord en schep de vegetarische shoarma samen met de bloemkool, amandelen en de doperwten er bovenop. Maak het geheel af met de chili olie en wat takjes Salad Pea.