Menu
Punten

Ingrediënten

+

Tartaarsaus

  • sjalotjes 1.0 st
  • augurk 1.0 st
  • kappertjes 10.0 g
  • bieslook 10.0 g
  • eieren, gekookt 2.0 st

Garnituur

  • cherry tomaatjes, gemengde 400.0 g
  • rode uien 50.0 g
  • Hellmann’s Vinaigrette Citrus Gember Vloeibaar 1L 1.5 dl
  • aardappelwedges 1.5 kg
  • geklaarde boter 30.0 g
  • zout

Schnitzel

Opmaak

  • sla, little gem 3.0 st
  • veldsla 80.0 g

Bereiding

  1. Tartaarsaus

    Snijd het sjalotje, de augurk, de kappertjes en bieslook fijn en hak de eieren.

    Meng de gesneden ingrediënten met de vegan mayo.

  2. Garnituur

    Snijd de tomaatjes door midden en meng deze met de rode ui en de komkommer.

    Maak het geheel aan met devinaigrette.

    Bak de wedges mooi bruin in de boter of bereid ze in de oven.

  3. Schnitzel

    Bak de vegetarische schnitzels aan beide kanten in de zonnebloemolie.

  4. Opmaak

    Verdeel de losse slabladeren over de borden en schep hierop de tomaten salade.

    Verdeel de schnitzels samen met de aardappel wedges en maak het geheel af met de veldsla en tartaarsaus.

    Tip:

    Bij ontkoppeld koken serveer de salade en tartaarsaus apart.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu