Menu
Punten

Ingrediënten

+

Burgers

Spitskool

  • spitskool 100.0 g
  • Hellmann's Vegan 3L 35.0 g

Saus

  • Hellmann's Ketchup 150.0 g
  • Worcester saus Vegan 35.0 g
  • sojasaus 15.0 g
  • gembersiroop 15.0 g
  • dijon mosterd 5.0 g

Brood

  • casinobrood 1.0 st
  • Hellmann's Vegan 3L 50.0 g
  • mosterd 5.0 g

Door de krokante textuur van deze vegetarische burger voeg je al snel iets extra’s aan je gerecht toe. 

...

Bereiding

  1. Burgers

    Bak de burgers bij voorkeur ontdooid, krokant in de zonnebloemolie.Laat de burgers afkoelen.
  2. Spitskool

    Snijd de spitskool in fijne julienne en maak deze aan met de vegan mayo.
  3. Saus

    Meng de tomatenketchup met de Worcester, soja, gembersiroop en de mosterd.  
  4. Brood

    Snijd het casinobrood in dikke plakken van ca 3 cm dik.Meng de mosterd door de vegan mayo en smeer hiermee de plakken in.
  5. Opmaak

    Beleg tien plakken met de aangemaakte spitskool leg daarop de crispy kipburgerVerdeel hierop de tonkatsu saus, daarop de spitskool en sluit af met een plak brood.Zet de sandwiches gedurende 10 minuten iets onder druk.Snijd de korstjes eraf en verpak de sandwiches in vetvrijpapier en halveer ze.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu