Menu
Punten

Ingrediënten

+

Glaze (recept voor 20 porties)

Sticky Chicken

Opmaak

  • sesamzaadjes 6.0 g
  • lente-ui, in ringetjes gesneden 30.0 g

“Streetfood” is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld, daarom hoog tijd om een aantal klassiekers te veganizen.   

...

Bereiding

  1. Glaze (recept voor 20 porties)

    • Breng de chilipasta samen met de chili flakes, sojasaus, suiker, knoflook, gember, mirin en de sesamolie aan de kook.
  2. Sticky Chicken

    • Meng de rijstebloem met wat water tot de dikte van een pannenkoekenbeslag en meng dit door de ontdooide vegetarische kipstukjes.
    • Frituur de kipstukjes ca. 3 minuten tot ze krokant zijn.
    • Laat de gefrituurde kipstukjes kort uitlekken en meng met de lauwwarme glaze.
  3. Opmaak

    • Garneer af met wat sesamzaadjes en lente ui.  
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu