Ingrediënten
Vegan burrito met pico de gallo en yoghurtsaus
Vulling


.png)

Saus



Creamy saus
Pico de gallo:
Vulling
-
gemengde bonen uit blik (kidney, zwarte en witte bonen) 1.0 kg
-
Hellmann’s sandwichsaus Spicy Red Bell Peper 350.0 g
-
plantaardige cheddar, geraspt 400.0 g
Saus
-
water 3.0 dl
-
La Morena Mexican chipotle sauce 125.0 g
-
cacao boter 3.0 g
-
oregano 4.0 g
Creamy saus
-
plantaardige yoghurt 150.0 g
-
plantaardige roomkaas 150.0 g
-
chilipoeder 4.0 g
Pico de gallo:
-
tomatenblokjes 300.0 g
-
sjalotjes, fijngesneden 60.0 g
-
koriander 25.0 g
-
olijfolie
-
zout en peper
This is the recipe