Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Soep

  • Knorr Professional Kippenbouillon Gelei 32L
    Knorr Professional Kippenbouillon Gelei 32L
    35 g
    Knorr Professional Kippenbouillon Gelei 32L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • galanga laos 40 g
  • citroengras 50 g
  • zonnebloemolie 20 g
  • daon djeroek poeroet 3 g
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    8 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • rode curry pasta 20 g
  • limoensap 20 g
  • kokosmelk 7 dl
  • fish saus 8 g
  • maiskippen 1 st
  • Knorr Professional Geconcentreerde Kippenbouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Kippenbouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Kippenbouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Garnituur

  • koriander 0.25 bos
  • lente-uitjes 1 bos
  • Siso Purper 1 bakje

Bereiding

  1. Soep

    Breng 1,2 liter water aan de kook en voeg de bouillon gelei toe. Snijd de galanga en het citroengras fijn. Verwarm de olie en voeg de galanga, citroengras, djeroek poeroet, knoflook en de curry pasta toe. Voeg het limoensap, kippenbouillon, kokosmelk en de vissaus toe. Breng de soep aan de kook en voeg de kip toe. Zet de hittebron laag en laat het geheel ca 35 minuten trekken. Haal de kip uit de soep en passeer de soep door een zeef. Breng de soep eventueel op smaak met de geconcentreerde bouillon.
  2. Garnituur

    Pluk de kip en snijd de koriander grof. Snijd de lenteui in ringetjes.

  3. Opmaak

    Verdeel de geplukte kip over de soepkommen. Schep de soep in de soepkommen en garneer met de koriander, lenteui en de siso.