Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Spiesjes

  • grote garnalen 40 stuks
  • citroengras 10 g
  • rode chili peper, fijngesneden 10 g
  • koriander, verse takjes 2 st
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    10 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Gember Puree 750g
    Knorr Professional Gember Puree 750g
    10 g
    Knorr Professional Gember Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • zonnebloemolie 0.5 dl
  • limoen 1 st
  • Knorr Blue Dragon Thaise Rode Curry Saus 2.2 L
    Knorr Blue Dragon Thaise Rode Curry Saus 2.2 L
    2.5 dl
    Knorr Blue Dragon Thaise Rode Curry Saus 2.2 L is aan je winkelwagen toegevoegd

Salade

  • tauge 300 g
  • lente uitjes 2 st
  • rode ui 1 st
  • limoenblad 3 st

Bereiding

  1. Spiesjes

    snijd de garnalen in gewenste grote en rijg ze op de saté prikkers. Pel de buitenste laag van het citroengras en verwijder de zaadlijsten van de chili. Snijd het de citroengras, een halve chili peper en de koriander fijn en meng ze met de knoflook, gember en de olie. Rasp de limoenschil erbij en pers het sap uit, en voeg dit aan de marinade toe. Verdeel de marinade over de garnaalspiesjes en laat het geheel marineren. Grill of bak de garnalen spiesjes en verwarm de Thaise rode curry saus.
  2. Salade

    Maak de groenten schoon. Snijd de halve chili samen met de bosui en de rode ui in gewenste vorm. Snijd het limoenblad ragfijne julienne.

  3. Opmaak

    Verdeel de spiesjes samen met de rode curry en de knapperige salade over de borden.