Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Saus

  • wortelsap 5 dl
  • Knorr Professional Kalfsfond 1L
    Knorr Professional Kalfsfond 1L
    250 ml
    Knorr Professional Kalfsfond 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Schaaldierenfond 1L
    Knorr Professional Schaaldierenfond 1L
    250 g
    Knorr Professional Schaaldierenfond 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • dragon
  • gemalen kardemon
  • zout en peper

Bereiding

  1. Saus

    Breng het wortelsap aan de kook. Schuim af en kook op een matig vuur in tot de helft. Voeg beide fonds toe. Kook in tot de helft. Laat een zakje met de kruiden 30 minuten trekken in de saus. Zeef en breng op smaak met zout en peper.