Menu
Punten

Ingrediënten

+

Burgers

Salade

  • Romaanse sla 750.0 g
  • kropsla
  • sugarsnaps 300.0 g
  • Parmezaanse kaas 200.0 g

Opmaak

Bereiding

  1. Burgers

    Bak de burgers bij voorkeur ontdooid, krokant in de zonnebloemolie.

    Snijd de burgers vervolgens in stukjes.

  2. Salade

    Maak de Romaanse sla schoon, snijd, was en droog deze in een slacentrifuge.

    Maak de sugarsnaps schoon en blancheer ze in kokend water met wat zout.

    Rasp de Parmezaanse kaas.

  3. Opmaak

    Maak de Romaanse sla aan met wat vinaigrette en verdeel deze over de bowls. Maak de sugarsnaps aan met de rest van de vinaigrette en verdeel deze samen met de schnitzel over de Romaanse sla.

    Maak de salade af met de geraspte Parmezaanse kaas en de Oost Indische kers blaadjes en geplukte bloemblaadjes.

     

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu