Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Curry

  • zonnebloemolie 20 g
  • witte uien, blokjes 100 g
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    15 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Gember Puree 750g
    Knorr Professional Gember Puree 750g
    15 g
    Knorr Professional Gember Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • water 1 dl
  • Knorr Patak’s Madras Curry Saus 2.2 L
    Knorr Patak’s Madras Curry Saus 2.2 L
    750 g
    Knorr Patak’s Madras Curry Saus 2.2 L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • De Vegetarische Slager NOChicken Kipstuckjes 1,75 kg
    De Vegetarische Slager NOChicken Kipstuckjes 1,75 kg
    850 g
    De Vegetarische Slager NOChicken Kipstuckjes 1,75 kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • pitabroodje 10 stuks
  • zoetzure rode uien 100 g
  • zoetzure pompoen blokjes 100 g
  • granaatappelpitten 150 g
  • koriander 20 g
  • scarlet cress 1 bakje

Bereiding

  1. Curry

    Verhit de olie, voeg de uien, knoflook en de gember toe en stoof ze zonder te kleuren gaar. Voeg de Madras saus toe en breng het geheel aan de kook. Bak de vegan kip stukjes bruin in wat olie en voeg ze aan de curry toe.
  2. Opmaak

    Rooster de pitabroodjes en verdeel ze samen met de madras curry over de borden. Maak de curry af met het zoet zuur van de rode ui en de pompoen. Garneer met de koriander en de cress.