Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Curry

  • zonnebloemolie 20 g
  • witte uien, blokjes 100 g
  • water 1 dl

Opmaak

  • pitabroodje 10 stuks
  • zoetzure rode uien 100 g
  • zoetzure pompoen blokjes 100 g
  • granaatappelpitten 150 g
  • koriander 20 g
  • scarlet cress 1 bakje
  1. Curry

    Verhit de olie, voeg de uien, knoflook en de gember toe en stoof ze zonder te kleuren gaar. Voeg de Madras saus toe en breng het geheel aan de kook. Bak de vegan kip stukjes bruin in wat olie en voeg ze aan de curry toe.
  2. Opmaak

    Rooster de pitabroodjes en verdeel ze samen met de madras curry over de borden. Maak de curry af met het zoet zuur van de rode ui en de pompoen. Garneer met de koriander en de cress.