Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Jus

  • Knorr Professional Schaaldierenfond 1L
    Knorr Professional Schaaldierenfond 1L
    4 dl
    Knorr Professional Schaaldierenfond 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Gember Puree 750g
    Knorr Professional Gember Puree 750g
    5 g
    Knorr Professional Gember Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • serehstengels (citroengras) 1 g
  • limoenblad 4 st
  • basilicumblaadjes 5 st
  • korianderblad 5 st
  • garnalen koppen 80 g
  • limoen zestes
  • sojasaus

Bereiding

  1. Jus

    Zet de vloeibare schaaldierenfond op met de gemberpuree, een fijngestampte stengel citroengras, de gebroken kaffir limoenbladen, de basilicum- en korianderblaadjes en de garnaalkoppen. Breng alles samen aan de kook en laat circa 20 minuten infuseren onder een vel plasticfolie. Passeer en breng op smaak met limoenzest en eventueel wat sojasaus