Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Haas

  • rode kool 0.25 st
  • kropslaharten 2 st
  • granaatappel 1 st
  • zout en peper
  • geklaarde boter
  • haasfilets 10 st

Opmaak

  • Hellmann's Raspberry Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Raspberry Vinaigrette Vloeibaar 1L
    0.5 dl
    Hellmann's Raspberry Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Shiso purper bladeren 20 st

Bereiding

  1. Haas

    Kruid de haasfilets met zout en peper en bak ze mooi rosé in de Phase. Maak de granaatappel schoon. Was de kropslaharten en droog ze in een slacentrifuge. Snijd de rode kool en maak deze aan met wat van de frambozenvinaigrette.
  2. Opmaak

    Verdeel wat rode kool salade over de borden. Leg daarop de kropsla en de shiso bladeren. Snijd de haasfilets en leg ze er naast. Verdeel de granaatappelpitten over de borden en maak het gerecht af met de rest van de vinaigrette.