Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Curry:

  • zonnebloemolie 20 g
  • witte uien, blokjes 100 g
  • Knorr Patak Jalfrezi. 700 g
  • kippendijenvlees 800 g

Garnituur:

  • komkommer 1 st
  • radijs 10 st
  • lente uitjes 10 st
  • bunbroodjes 10 stuks

Opmaak:

  • koriander 10 takjes
  1. Curry:

    Verhit de olie, voeg de uien toe en stoof ze zachtjes gaar. Voeg de Madras toe en breng het geheel aan de kook. Voeg het kippendijenvlees toe en gaar het vlees in de curry.
  2. Garnituur:

    Snijd de komkommer, radijs en de lente ui. Stoom de bunbroodjes ca. 6 minuten in de oven.
  3. Opmaak:

    Verdeel het vlees over de broodjes en beleg ze met de komkommer, lente ui, en radijs. Schep wat vinaigrette over de salade. Garneer met wat koriander.
+