Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereiding

  • olijfolie 50 g
  • sjalotjes, fijngesneden 250 g
  • kurkuma 2.5 g
  • dijon mosterd 125 g
  • grove mosterd 125 g
  • Blue Band Professioneel Classique Ongezoet 5 dl
  • Bospeen, fijngesneden 800 g
  • water 2.5 l

Opmaak

  • platte peterselie, gesnipperd 50 g
  1. Bereiding

    Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combisteamer of ‘au bain marie’ in een pan met heet water (zie verpakking).
    Verhit de olijfolie en stoof hierin de sjalotjes.
    Voeg de kurkuma en de mosterd toe en blus het geheel af met de Classique.
    Voeg de bospeen en het water toe en breng het geheel aan de kook.
    Voeg de velouté toe en vermeng het geheel.
  2. Opmaak

    Verdeel de soep over de kommen en garneer met peterselie.

+