Bulgur salade met venkel en sinaasappel | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bulgur:

Venkel:

  • venkel in dunne plakjes gesneden 300 g

Opmaak:

  • sinaasappel zonder schil in stukjes 300 g
  • cashewnoten 150 g
  • peterselie fijngesneden 20 g
  • granaatappelpitten
  1. Bulgur:

    Meng het water met de Knorr Geconcentreerde Groentenbouillon, giet dit in een grote vacuumzak met de Bulgur en seal deze dicht. Gaar in een stoomoven van 95 graden Celsius gedurende 20 minuten en koel daarna terug.
  2. Venkel:

    Maak de gesneden venkel met wat Vinaigrette aan voor het verkleuren.
  3. Opmaak:

    Hak de cashewnoten en houd deze apart, meng de bulger met sinaasappel en de venkel en maak deze een beetje aan met de Vinaigrette. Doe de salade in de gewenste schaal en decoreer met cashewnoten, peterselie en eventueel de granaatappelpitten voor de kleur.
  4. Tip:

    Wil jede salade langer bewaren geef dan de Vinaigrette apart bij de salade, alleen de venkel is danal aangemaakt voor het verkleuren.