Menu
Punten

Personen

+

Saus

Sandwich

  • brioche brood 20.0 plakken
  • geklaarde boter 20.0 g
  • ham, gekookt 500.0 g
  • gruyérekaas, geraspt 300.0 g
  • eieren 10.0 st

Salade


Ontdek de veelzijdigheid van warme sauzen in lunch, borrel en diner gerechten.

...

Bereiding

  1. Saus

    • Meng de mosterd en de kruiden door de kaassaus.
  2. Sandwich

    • Bestrijk 10 plakken briochebrood met wat gesmolten boter.
    • Leg de boterhammen op bakpapier op de beboterde kant.
    • Verdeel de helft van de kaassaus met een paletmesje over de plakken briochebrood. 
    • En bestrooi deze met 1/3 van de geraspte kaas.
    • Snijd de ham in plakken en beleg de boterhammen met de ham.
    • En bestrooi deze met 1/3 van de geraspte kaas.
    • Sluit af met een plak briochebrood en verdeel hierop de rest van de kaassaus.
    • En bestrooi met de rest van de geraspte kaas.
    • Bak de croque madame in de oven gedurende ca.8 minuten op ca. 200°C.
    • Bak ondertussen de spiegeleieren.
  3. Salade

    • Maak de gemende slasoorten aan met de vinaigrette.
  4. Opmaak

    • Serveer de croque madam met daarop een spiegelei en de mesclun.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu