Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Opmaak

  • krulpeterselie 150.0 g
  • Spinaziebladeren zonder nerf 150.0 g
  • zonnebloemolie 1.0 l
  • zout

...

Bereiding

  1. Soep

    Breng het water aan de kook zet het vuur lager en voeg al roerend met een garde het soep poeder toe.Laat de soep 5 min zachtjes koken en blancheer de groenten.Stoom de shoarmareepjes ca.10 min in de oven met 100 % stoom en koel direct terug.Snijd ze in de gewenste grootte.
  2. Groene olie

    Was de peterselie en de spinazie in koud water en maak hem droog in de sla centrifuge.Cutter alle ingrediënten samen in de keukenmachine en laat het geheel 5 minuten met het mes draaien voor het verkrijgen van een mooie groene kleur. (geen blender) Giet het mengsel in een kookpan en breng het onder af en toe roeren met een garde aande kook. Kook het geheel even goed door, haal de pan van het vuur en laat de massa 1 uur staan zonder te roeren. Giet de groene olie door een fijne zeef, en bewaar de olie in de koelkast in een plastic flesje.(de rest van de groene olie invriezen in bakjes)
  3. Opmaak

    Verdeel het garnituur over de soepkommen en giet hierop de soep. Garneer de soep af met de groene olie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu