Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep

  • daon djeroek poeroet 5 g
  • limoensap 10 g
  • Thai fish sauce 5 g
  • kipdrumsticks 10 g

Garnituur

  • koriander 0.25 bos
  • lente-uitjes 1 bos

Opmaak

  • shiso purple cress 1 bakje
  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het soeppoeder toe. Voeg de djeroek poeroet, limoensap, vissaus en de drumsticks toe. Zet de hittebron laag en laat het geheel ca 35 minuten trekken. Haal de drumsticks uit de soep en pluk het vlees.
  2. Garnituur

    Snijd de koriander grof en de lenteui in ringetjes.
  3. Opmaak

    Verdeel de geplukte kip over de soepkommen. Schep de soep in de soepkommen en garneer met de koriander, lenteui en de siso.
+