Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Soep

  • water 2
  • Knorr Supérieur Spinaziesoep Florentine Poeder 10L
    Knorr Supérieur Spinaziesoep Florentine Poeder 10L
    220
    Knorr Supérieur Spinaziesoep Florentine Poeder 10L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Kerrie Puree 750g
    Knorr Professional Kerrie Puree 750g
    5
    Knorr Professional Kerrie Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • kikkererwten uit blik, afgespoeld 150

Opmaak

  • geitenkaas 200
  • pijnboompitten, geroosterd 60
  • koriander, fijngesnipperd 10

Bereiding

  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het soeppoeder toe. Voeg de kerriepuree en de kikkererwten toe en laat de spinaziesoep gedurende vijf minuten rustig doorkoken.
  2. Opmaak

    Schep de spinaziesoep in de kommen en garneer de soep met de geitenkaas, pijnboompitten en de koriander.

Ingrediënten

+

Soep

  • water 2 l
  • Knorr Supérieur Spinaziesoep Florentine Poeder 10L
    Knorr Supérieur Spinaziesoep Florentine Poeder 10L
    220 g
    Knorr Supérieur Spinaziesoep Florentine Poeder 10L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Kerrie Puree 750g
    Knorr Professional Kerrie Puree 750g
    5 g
    Knorr Professional Kerrie Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • kikkererwten uit blik, afgespoeld 150 g

Opmaak

  • geitenkaas 200 g
  • pijnboompitten, geroosterd 60 g
  • koriander, fijngesnipperd 10 g

Bereiding

  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het soeppoeder toe. Voeg de kerriepuree en de kikkererwten toe en laat de spinaziesoep gedurende vijf minuten rustig doorkoken.
  2. Opmaak

    Schep de spinaziesoep in de kommen en garneer de soep met de geitenkaas, pijnboompitten en de koriander.