Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

  • Unox Basis Runderbouillon voor 5L 1.0 zak
  • water 2.5 l
  • bonitoflakes 50.0 g

Garnituur

  • soba noedels 1.0 kg
  • lente-uitjes 1.0 kg
  • Shanghai paksoi 1.0 kg
  • peultjes 600.0 g

Opmaak

  • sesamzaad 25.0 g
  • wasabi 100.0 g

Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en -ervaringen. Ontdek samen met ons 's werelds bijzonderste soepen.

...

Bereiding

  1. Soep

    Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combisteamer of ‘au bain marie’ in een pan met heet water.Breng het water aan de kook en voeg de bonito flakes en warme basisbouillon toeLaat het geheel 15 minuten trekken en passeer de soep.
  2. Garnituur

    Kook ondertussen de sobanoedels.Snijd het groen van de lente-uitjes fijn en zet deze even weg in wat ijswater.Maak de rest van de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes.Maak de paksoi schoon en blancheer deze kort. Maak de peultjes schoon, snijd ze in ruitjes en blancheer ze.
  3. Opmaak

    Rol de soba noedels op een vork op en leg ze vervolgens in de kommen.Verdeel de paksoi, peultjes, lente-uiringetjes en daar boven op het groen van de lente-uitjes.Schep de bouillon erbij.Maak af met wat sesamzaadjes en wasbi.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu