Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep

Garnituur

  • soba noedels 1 kg
  • lente-uitjes 1 kg
  • Shanghai paksoi 1 kg
  • peultjes 600 g

Opmaak

  • sesamzaad 25 g
  • wasabi 100 g
  1. Soep

    Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combisteamer of ‘au bain marie’ in een pan met heet water.
    Breng het water aan de kook en voeg de bonito flakes en warme basisbouillon toe
    Laat het geheel 15 minuten trekken en passeer de soep.
  2. Garnituur

    Kook ondertussen de sobanoedels.
    Snijd het groen van de lente-uitjes fijn en zet deze even weg in wat ijswater.
    Maak de rest van de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes.
    Maak de paksoi schoon en blancheer deze kort.
    Maak de peultjes schoon, snijd ze in ruitjes en blancheer ze.
  3. Opmaak

    Rol de soba noedels op een vork op en leg ze vervolgens in de kommen.
    Verdeel de paksoi, peultjes, lente-uiringetjes en daar boven op het groen van de lente-uitjes.
    Schep de bouillon erbij.
    Maak af met wat sesamzaadjes en wasbi.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan