Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Ossenhaas

Garnituur

  • zilveruitjes 40 st
  • aardappels, grote vastkokende 10 st
  • rettich 1 st
  • Japanse radijs 1 st

Saus

Opmaak

  • daikoncress 1 bakje
  • Sakura cress 1 bakje
  1. Ossenhaas

    Kruid de ossenhaas met zout en peper en braad deze vervolgens in de Phase.
    Laat het vlees rusten.
  2. Garnituur

    Was de aardappels en snijd deze in plakjes.
    Maak de zilveruitjes schoon en schil de rettich en de radijs.
    Snijd de rettich in plakjes en de radijs dun op een schaaf.
    Blancheer de aardappelplakjes en de zilveruitjes en bak ze in de Phase.
    Blancheer de rettich en breng deze op smaak met zout en peper.
  3. Saus

    Verhit de mosterd met de wasabi kort in een sauspan en voeg de Port en de balsamico toe.
    Voeg de runderfond toe en reduceer het geheel.
    Voeg de vleesglace toe naar smaak.
  4. Opmaak

    Snijd de ossenhaas in plakken en verdeel deze samen met de groenten over de borden.
    Garneer met de cress en serveer de saus apart.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan