Indiase roti gevuld met vegetarische groenten curry (delivery) | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Saus:

  • Witte ui 2 st
  • zonnebloemolie 20 g
  • bloemkool 125 g
  • romanesco 125 g
  • peultjes 125 g
  • mini-maiskolfjes 125 g

Tortilla:

  • eieren 2 st
  • vadouvan 2 g
  • Tortilla's 10 stuks

Salade:

  • komkommer 1 st
  • tomaten 3 st
  • zebra tomaten 3 stuks
  • zoetzure rode ui 60 g

Opmaak:

  • koriander 10 takjes
  1. Saus:

    Verhit de olie, voeg de uien toe en stoof ze zachtjes samen met de knoflook gaar. Voeg de Jalfrezi saus toe en breng het geheel aan de kook. Bak het vegan vegetarische gehakt bij voorkeur ontdooid en voeg het aan de saus toe. Maak de groenten schoon, snijd ze in gewenste vorm en blancheer ze in water met wat zout. Voeg de groenten aan de curry toe.
  2. Tortilla:

    Klop de eieren los met de vadouvan en haal de tortilla’s door het eimengsel. Verhit de olie in een non stick koekenpan en bak de tortilla snel aan beide kanten.
  3. Salade:

    Snijd de komkommer en tomaat in grove stukken. Meng de gesneden tomaten met de komkommer en het rode ui zoetzuur.
  4. Opmaak:

    Leg de roti’s in de disposable bakjes en verdeel de curry erop. Serveer de salade in aparte disposable bakjes en maak deze af met de koriander.