Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding spitskool

  • spitskool 2.0 st
  • zonnebloemolie 30.0 g
  • zout en peper

Rogvleugel

  • rogvleugelfilet 800.0 g
  • geklaarde boter

saus

  • Knorr Professional Kreeftenjus 1L 400.0 g
  • lavas 1.0 tak
  • boter
  • cayennepeper

Bereiding

  1. Bereiding spitskool

    Halveer de kolen in de lengte met een mes.Meng de olie met de curry en verdeel deze over de kolen.Leg ze op de snijkant op een teflon bakplaat.Rooster ze gedurende ca. 40 minuten op 180ºC en zet de ven van de oven laag.Haal de geroosterde kool uit de oven en snijd ze in parten.
  2. Rogvleugel

    Kruid de rog vleugel met zout en peper en bak ze in de geklaarde boter.

  3. saus

    Reduceer de kreeftenjus samen met de lavas en de cayennepeper.Passeer de jus en monteer met wat boter.
  4. Opmaak

    Verdeel de geroosterde kool en de rog vleugel over de borden.Maak het geheel af met de kreeftenjus.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu