Menu
Punten

Ingrediënten

+

Macaroni

  • Knorr Collezione Italiana Macaroni Kookstabiel 3kg 500.0 g
  • halfvolle melk 2.0 l
  • broccoli, roosjes 100.0 g
  • geklaarde boter 30.0 ml
  • uien, blokjes 50.0 g
  • champignons, fijngesneden 100.0 g
  • prei, grof gesneden 50.0 g
  • boerenachterham 150.0 blokjes
  • gruyérekaas, geraspt 100.0 g

Bereiding

  1. Macaroni

    Kook de Macaroni beetgaar en koel snel terug.Breng de melk aan de kook, voeg dewitte saus poeder toe.Kook de saus gedurende 5 minuten en voeg de Primerba Champignon toe.Kook de broccoliroosjes beetgaar en koel snel terug.Verhit deboter en bak hierin de uienblokjes, champignons en de prei aan, tot deze gaar zijn.Vermeng nu de macaroni met de broccoli, de aangebakken groenten en de ham reepjes.Overgiet met de béchamelsaus en bestrooi met de kaas.

  2. Opmaak

    Bak in een hete luchtoven op 200° C gedurende ca. 15 minuten.Of Gratineer de macaronischotel thuis in een hete luchtoven op 200° C gedurende ca. 15 minuten.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu