Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Macaroni

  • Knorr Collezione Italiana Macaroni Kookstabiel 3kg
    Knorr Collezione Italiana Macaroni Kookstabiel 3kg
    500 g
    Knorr Collezione Italiana Macaroni Kookstabiel 3kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • halfvolle melk 2 l
  • Knorr Bechamel Saus Poeder 12L
    Knorr Bechamel Saus Poeder 12L
    170 g
    Knorr Bechamel Saus Poeder 12L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Primerba Champignon 340g
    Knorr Primerba Champignon 340g
    20 g
    Knorr Primerba Champignon 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • broccoli, roosjes 100 g
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    30 ml
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd
  • uien, blokjes 50 g
  • champignons, fijngesneden 100 g
  • prei, grof gesneden 50 g
  • boerenachterham 150 blokjes
  • gruyérekaas, geraspt 100 g

Bereiding

  1. Macaroni

    Kook de Macaroni beetgaar en koel snel terug. Breng de melk aan de kook, voeg de Béchamel saus poeder toe. Kook de saus gedurende 5 minuten en voeg de Primerba Champignon toe. Kook de broccoliroosjes beetgaar en koel snel terug. Verhit de Phase en bak hierin de uienblokjes, champignons en de prei aan, tot deze gaar zijn. Vermeng nu de macaroni met de broccoli, de aangebakken groenten en de ham reepjes. Overgiet met de béchamelsaus en bestrooi met de kaas.

  2. Opmaak

    Bak in een hete luchtoven op 200° C gedurende ca. 15 minuten. Of Gratineer de macaronischotel thuis in een hete luchtoven op 200° C gedurende ca. 15 minuten.