Menu
Punten

Ingrediënten

+

kipreepjes:

  • Kipfilet in reepjes. 1.2 kg
  • Chinees vijfkruidenpoeder 16.0 g
  • maizena 40.0 g
  • geklaarde boter 60.0 g

Rijst:

Wokgroenten:

  • chinese roerbak groenten 1.2 kg
  • Conimex wokolie retail 20.0 g

Opmaak:


Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. kipreepjes:

    Vermeng de kippenreepjes met het Chinees vijfkruidenpoeder en de gezeefde Maizena.
    Verhit deboter en bak de kippenreepjes bruin en koel deze snel terug.
  2. Rijst:

    Kook de rijst volgens de verpakking en koel terug.
  3. Wokgroenten:

    Verhit de wokolie en wok de groenten kort en koel terug.
  4. Opmaak:

    Vermeng koud de Tomatino, Ketjap Manis, Sambal Oelek, Knoflook, Gember, boemboe en Honing.
    Vermeng dit met de groenten, de kip en de rijst.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu