Menu
Punten

Ingrediënten

+

kipreepjes:

  • Kipfilet in reepjes. 1.2 kg
  • Chinees vijfkruidenpoeder 16.0 g
  • maizena 40.0 g
  • geklaarde boter 60.0 g

Rijst:

Wokgroenten:

  • chinese roerbak groenten 1.2 kg
  • Conimex wokolie retail 20.0 g

Opmaak:

Bereiding

  1. kipreepjes:

    Vermeng de kippenreepjes met het Chinees vijfkruidenpoeder en de gezeefde Maizena.
    Verhit deboter en bak de kippenreepjes bruin en koel deze snel terug.
  2. Rijst:

    Kook de rijst volgens de verpakking en koel terug.
  3. Wokgroenten:

    Verhit de wokolie en wok de groenten kort en koel terug.
  4. Opmaak:

    Vermeng koud de Tomatino, Ketjap Manis, Sambal Oelek, Knoflook, Gember, boemboe en Honing.
    Vermeng dit met de groenten, de kip en de rijst.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu