Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

kipreepjes:

  • Kipfilet in reepjes. 1.2 kg
  • Chinees vijfkruidenpoeder 16 g
  • maizena 40 g
  • geklaarde boter 60 g

Rijst:

  • Conimex Basmati Rijst 5kg
    Conimex Basmati Rijst 5kg
    1.6 kg
    Conimex Basmati Rijst 5kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Wokgroenten:

  • chinese roerbak groenten 1.2 kg
  • Conimex wokolie retail 20 g

Opmaak:

  • Knorr Collezione Italiana Tomatino 3kg
    Knorr Collezione Italiana Tomatino 3kg
    120 g
    Knorr Collezione Italiana Tomatino 3kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Conimex Ketjap Manis 2,5L
    Conimex Ketjap Manis 2,5L
    2 dl
    Conimex Ketjap Manis 2,5L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Conimex Sambal Oelek 750g
    Conimex Sambal Oelek 750g
    12 g
    Conimex Sambal Oelek 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    30 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Gember Puree 750g
    Knorr Professional Gember Puree 750g
    40 g
    Knorr Professional Gember Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Primerba Asian Pesto 340g
    Knorr Primerba Asian Pesto 340g
    20 g
    Knorr Primerba Asian Pesto 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • honing, vloeibaar 40 ml

Bereiding

  1. kipreepjes:

    Vermeng de kippenreepjes met het Chinees vijfkruidenpoeder en de gezeefde Maizena. Verhit de Phase en bak de kippenreepjes bruin en koel deze snel terug.
  2. Rijst:

    Kook de rijst volgens de verpakking en koel terug.
  3. Wokgroenten:

    Verhit de wokolie en wok de groenten kort en koel terug.
  4. Opmaak:

    Vermeng koud de Tomatino, Ketjap Manis, Sambal Oelek, Knoflook, Gember, Asian Pesto en Honing. Vermeng dit met de groenten, de kip en de rijst.