Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Bereiding

  • Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram
    Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram
    10 st
    Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram is aan je winkelwagen toegevoegd
  • olie
  • rode ui 0.5 st

Opmaak

  • puntbroodjes 10 stuks
  • Hellmann's Sandwich Saus Pittige Rode Paprika 570ml
    Hellmann's Sandwich Saus Pittige Rode Paprika 570ml
    100 g
    Hellmann's Sandwich Saus Pittige Rode Paprika 570ml is aan je winkelwagen toegevoegd
  • humus (kikkererwtenpuree) 400 g
  • kikkererwten uit blik, afgespoeld 100 g
  • koriander 10 g

Bereiding

  1. Bereiding

    Verwarm de rookworsten in de verpakking. Haal de rookworsten uit de verpakking en smeer ze in met wat olie. Grill de rookworsten op de grill of bakplaat. Snijd de rode ui in ringen.
  2. Opmaak

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de paprikasaus. Verdeel daarop de humus samen met de kikkererwten en de rookworst. Maak de hotdog af met rode ui en de koriander.