Recepten voor professionele chefs
-
Espuma van zoete aardappel -
Carpaccio met truffel mayonaise -
Carpaccio tonijn a la Le Garage -
Broodje Unox -
Mille feuille van aardappel -
Mie noedels met gebakken groenten en ei -
Griekse puntpaprika salade -
Avocado crème (basis recept) -
Crème van zoete aardappel -
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk
Vegetarisch 290 Recepten
Geen recept gevonden
-
Vossenbessen saus
- Vegetarisch
- Sauzen & Jus
-
Zwarte knoflook Hollandaise
- Vegetarisch
- Sauzen & Jus
-
Zuring saus
- Sauzen & Jus
- Vegetarisch
-
Vadouvan Hollandaise
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Sauzen & Jus
-
Savora mosterd Hollandaise
- Vegetarisch
- Sauzen & Jus
- Vegetarisch
-
Romige gorgonzola saus
- Vegetarisch
- Sauzen & Jus
- Vegetarisch
-
Romesco saus
- Sauzen & Jus
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Passiefruit vinaigrette
- Vegetarisch
- Sauzen & Jus
- Vegetarisch
-
Paddenstoelensaus
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Sauzen & Jus
-
Mimosa saus
- Sauzen & Jus
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Citrus vadouvan vinaigrette
- Sauzen & Jus
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Balsamico zwarte bessen
- Sauzen & Jus
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Balsamico PX
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Sauzen & Jus
-
Amandel saus
- Vegetarisch
- Sauzen & Jus
- Vegetarisch
-
Pasta taart met shiitake, pompoen en fetakaas
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Lasagne met courgette en ricotta
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
-
Stoofpotje met gnocchi, tomaat en gepofte paprika
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
-
Bloemkool broccoli soep met krokante oesterzwammen en Parmezaanse kaas
- Voorgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
Hoofdingrediënt - Vegetarisch
Vegetarische recepten zijn onmisbaar in de moderne professionele keuken. De vraag naar smaakvolle, voedzame en duurzame vleesvrije gerechten groeit snel in horeca, zorg en catering. Op deze pagina vind je een breed aanbod aan vegetarische recepten; van kleurrijke curry’s en ovenschotels tot frisse salades en innovatieve vleesvervangers, ontwikkeld met oog voor gemak, smaak en efficiëntie. Met producten van onder andere Knorr, Hellmann’s en De Vegetarische Slager serveer je eenvoudig hoogwaardige gerechten. Vegetarisch koken draagt bij aan gezondheid, duurzaamheid en minder voedselverspilling, en biedt inspiratie voor elke keuken, van fine dining tot zorginstelling.
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save
Heb je al een account?
Log dan hier in