Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Lasagne

Bereiding

  1. Soep

    • Snipper de ui en fruit aan in een soeppan.
    • Hierbij het water wat nodig is voor de soep.
    • Breng het water aan de kook.
    • Draai het vuur lager en voeg al roerend de Knorr Professional Toscaanse Tomatensoep poeder toe en de Knorr Primerba Knoflook en tuinkruiden.
    • Kook de soep 5 minuten rustig door.
    • Voeg hierbij de Knorr Roux korrels toe en bind de soep wat bij.
    • Als de saus klaar is, voeg je de spinazie toe en roer je alles door.
  2. Lasagne

    • Zet een ovenschaal klaar en begin met een laagje Knorr Collezione Italiana Lasagne vellen.
    • Schep hierop een laagje saus.
    • Daarop weer lasagnevellen. 
    • Daarop een laag met plakken gegrilde courgette. 
    • Op de courgette de helft van de ricotta verdelen.
    • Weer lasagnevellen, weer saus, weer vellen, weer courgette en ricotta.
    • Eventueel daarop het laatst beetje saus.
    • Strooi hierover de geraspte kaas.
    • Zet in de oven op 165 graden met 30 % vocht voor 30 minuten.
  3. Serveren

    • Maak er een frisse salade bij.
  4. Tip

    • Maak de lasagne een dag van te voren, koud is hij makkelijker te portioneren.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu