Menu
Punten

Ingrediënten

+

Oesterzwammen

  • oesterzwammen 300.0 g
  • zonnebloemolie
  • zout en peper

Soep

Garnituur

  • verse basilicum 10.0 g

Bereiding

  1. Oesterzwammen

    • Scheur of snijd de oesterzwammen in lange stukken. 
    • Bak deze krokant in een koekenpan of rooster ze in de oven, 200 graden 8 minuten.
    • Bestrooi op het laatst met iets zout en peper.
    • Bewaar voor later.
  2. Soep

    • Breng het water aan de kook.
    • Draai het vuur lager en voeg al roerend de soeppoeder toe.
    • Kook de soep 5 minuten rustig door.
    • Op het laatst de broccoli erin.
    • Verwarm alles nog 1 minuut rustig door.
  3. Garnituur

    • Snijd de blaadjes basilicum fijn.
    • Serveer de soep in een mooie kom of bord.
    • Verdeel hier de oesterzwammen over.
  4. Opmaak

    • Rasp op het laatst wat grof geschaafde Parmezaanse kaas op de soep.
    • Maak de soep af met fijngesneden basilicum.
  5. Tip

    • Geef een twist aan deze soep door gerookte zalmsnippers toe te voegen.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu