Vegetarische gyros met pickels en tzatziki | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Pickels

  • rijstazijn 75 g
  • suiker 50 g
  • venkel 1 st
  • bietjes, gekookt 3 st
  • radijs 6 st

Gyros

Opmaak

  • naanbrood, klein
  • kropslahart 10 st
  • tzatziki 500 g
  1. Pickels

    Snijd de venkel, bietjes en de radijs in dunne plakjes en doe ze in een kom. Kook de rijstazijn samen met de suiker en giet deze over de gesneden groenten. Laat het geheel tenminste 12 uur marineren.

  2. Gyros

    Bak de vegetarische gyros, bij voorkeur ontdooid, in wat olie bruin.

  3. Opmaak

    Toast het naanbrood en snijd het in stukken. Verdeel de pickels en de tzatziki in schaaltjes en serveer de vegetarische gyros met wat kropsla.