Menu
Punten

Ingrediënten

+

Step 1

  • Hellmann's Real Mayonaise 5L 200.0 g
  • dijon mosterd 30.0 g

Step 2

  • rode Chili peper 0.5 st
  • witte wijnazijn 1.0 dl
  • water
  • suiker 100.0 g
  • rode ui 1.0 st
  • mini komkommer 2.0 st

Step 3

  • pastrami 1.0 kg

Step 4

  • brioche brood 20.0 plakken

Getoaste briochebrood met warm gerookte pastrami, mosterdmayonaise en zoet-zure groenten 

...

Bereiding

  1. Step 1

    Meng de mayonaise met de mosterd.
  2. Step 2

    Verwijder de zaadjes van de rode peper en snijd deze in mini blokjes. Breng de azijn aan de kook met het water, de rode peper en de suiker. Pel de rode ui en snijd de rode ui in maantjes met de draad mee. Snijd de komkommer in dunne plakjes op de mandoline. Giet het hete zoet-zuur over de rode uitjes en giet de afgekoelde zoet-zuur over de komkommer en laat dit minimaal 1 nacht staan in de koelkast 
  3. Step 3

    Snijd de pastrami op de snijmachine in dunne plakjes.  
  4. Step 4

    Toast de plakken briochebrood op de bakplaat of pan goudbruin. Verwarm de pastrami kort in de pan of eventueel een oven tot lauwwarm. Smeer het broodje ruim in met de mosterdmayo en leg hierop het vlees. Leg daarop de zoet-zure groenten. Halveer de sandwich.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu