Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • Unox Basis Groentebouillon voor 5L 1.0 zak
  • water 2.5 l
  • Prei, wortel, courgette en cavolo nero, gesneden 1.2 kg
  • Tomaten, blik 500.0 g
  • Cannellini bonen, gekookte 250.0 g
  • verse rozemarijntakjes, gerist 2.0 st
  • verse oregano 4.0 g

Garnalen

  • zuurdesembrood 30.0 plakken

Opmaak

Bereiding

  1. Bereiding

    Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combisteamer of ‘au bain marie’ in een pan met heet water (zie verpakking).Breng het water aan de kook en voeg de basis bouillon toe.Voeg de gesneden groenten, tomaten, bonen en de kruiden toe.Kook de soep gedurende 15 minuten rustig door.

  2. Garnalen

    Rooster het zuurdesembrood.

  3. Opmaak

    Schep de soep in de soepborden en serveer met het geroosterd brood en de pesto.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu