Menu
Punten
+

Curry:

  • zonnebloemolie 20 g
  • witte uien, blokjes 100 g

Groenten:

  • bloemkool, roosjes 600 g
  • Zoete aardappels 500 g
  • spinazie,gekookte 300 g

Tortlla:

  • eieren 2 st
  • Tortilla's 10 g
  • geklaarde boter

Opmaak:

  • Geroosterde Amandelen 80 g
  • koriander 25 g
  1. Curry:

    Verhit de olie, voeg de uien toe en stoof ze zachtjes gaar. Voeg de Madras saus toe en breng het geheel aan de kook.
  2. Groenten:

    Maak de groenten schoon, snijd ze in de gewenste vorm en blancheer ze afzonderlijk van elkaar. Voeg de groenten en de spinazie aan de saus toe en breng het geheel aan de kook.
  3. Tortlla:

    Klop de eieren los en haal de tortilla’s door het losgeklopte ei. Verhit deboter in een non stick koekenpan en bak de tortilla snel aan beide kanten.
  4. Opmaak:

    Leg de tortilla’s op de borden en verdeel de groenten curry erop. Maak het geheel af met de amandelen en de koriander.