Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Curry:

  • zonnebloemolie 20 g
  • witte uien, blokjes 100 g
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    15 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Gember Puree 750g
    Knorr Professional Gember Puree 750g
    15 g
    Knorr Professional Gember Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • water 1 dl
  • Kipreepjes 850 g
  • Knorr Patak’s Jalfrezi Curry Saus 2.2 L
    Knorr Patak’s Jalfrezi Curry Saus 2.2 L
    750 g
    Knorr Patak’s Jalfrezi Curry Saus 2.2 L is aan je winkelwagen toegevoegd

Saus:

  • Griekse yoghurt of zure room 2 dl
  • tomatenblokjes 100 g
  • sjalotjes, fijngesneden 30 g
  • koriander 15 g
  • Komijnzaad gemalen 1 g
  • zout en peper

Opmaak:

  • Pitabroodjes 10 stuks

Bereiding

  1. Curry:

    Verhit de olie, voeg de uien toe en stoof ze zachtjes gaar. Voeg de Madras saus toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de kipreepjes toe. Gaar de curry gedurende ca. 20 minuten.
  2. Saus:

    Roer de yoghurt los en voeg de tomaat, sjalotjes, koriander en de komijn toe. Breng de saus op smaak met wat zout en peper.
  3. Opmaak:

    Serveer de kip Jalfrezi curry in de pitabroodjes met de yoghurtsaus.