Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Curry:

  • zonnebloemolie 30 g
  • witte uien, blokjes 250 g
  • rode paprika 250 g
  • aubergines 250 g
  • Lamspoulet, grof gesneden 1 kg
  • Knorr Patak Madras 1.1 l

Garnituur:

  • rode Chili peper 1 stuks
  • koriander 10 takjes
  1. Curry:

    Verhit de olie en voeg de uien en de knoflook toe. Smoor de uien en de knoflook zonder te kleuren. Voeg de paprika en de aubergine toe en vervolgens de lamspoulet. Zet het geheel licht aan en voeg de Madras toe. Laat het geheel rustig aan de kook komen en gaar het lamsvlees rustig gedurende 1,5 a 2 uur*. (*Afhankelijk van het gaarheid van het lamsvlees)
  2. Garnituur:

    Snijd de chilipeper en pluk de koriander.
  3. Opmaak:

    Maak de curry af met wat koriander en chilipeper. Serveer de curry met basmati gekruid saffraan rijst en sugarsnaps.
+