Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Curry:

  • zonnebloemolie 30 g
  • witte uien, blokjes 250 g
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    10 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • rode paprika 250 g
  • aubergines 250 g
  • Lamspoulet, grof gesneden 1 kg
  • Knorr Patak’s Madras Curry Saus 2.2 L
    Knorr Patak’s Madras Curry Saus 2.2 L
    1.1 kg
    Knorr Patak’s Madras Curry Saus 2.2 L is aan je winkelwagen toegevoegd

Garnituur:

  • rode Chili peper 1 stuks
  • koriander 10 takjes

Bereiding

  1. Curry:

    Verhit de olie en voeg de uien en de knoflook toe. Smoor de uien en de knoflook zonder te kleuren. Voeg de paprika en de aubergine toe en vervolgens de lamspoulet. Zet het geheel licht aan en voeg de Madras toe. Laat het geheel rustig aan de kook komen en gaar het lamsvlees rustig gedurende 1,5 a 2 uur*. (*Afhankelijk van het gaarheid van het lamsvlees)
  2. Garnituur:

    Snijd de chilipeper en pluk de koriander.
  3. Opmaak:

    Maak de curry af met wat koriander en chilipeper. Serveer de curry met basmati gekruid saffraan rijst en sugarsnaps.