Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Curry:

  • zonnebloemolie 20 g
  • witte uien, blokjes 200 g
  • Knorr Patak Jalfrezi. 750 g
  • Kipreepjes 750 g
  • kokosmelk 300 g
  1. Curry:

    Verhit de olie, voeg de uien toe en stoof ze zachtjes gaar. Voeg de jalfrezi saus en de kokosmelk toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de kipreepjes toe. Gaar de curry gedurende ca. 20 minuten.
  2. Garnituur:

    Snijd en blancheer de haricots verts en voeg ze op het laatste moment aan de curry toe. Rooster de geraspte kokos in een droge koekenpan goudbruin. Maak de naanbroodjes warm in de oven.
  3. Opmaak:

    Serveer de kip Jalfrezi curry met geraspte kokos en naanbrood.

+