Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Kalkoen:

  • geklaarde boter 40 g
  • kalkoenescalopes 1.5 kg

Saus:

  • kristalsuiker 100 g
  • boter 80 g
  • sinaasappelsap 3 dl
  • Knorr Professional Gevogeltefond 1L
    Knorr Professional Gevogeltefond 1L
    1 l
    Knorr Professional Gevogeltefond 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Garde d'Or Wildfond 1L
    Knorr Garde d'Or Wildfond 1L
    25 g
    Knorr Garde d'Or Wildfond 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Lipton Exclusive Selection Refreshing Lemon. 6 zakje
  • Knorr Maizena Express Bruin 1kg
    Knorr Maizena Express Bruin 1kg
    Knorr Maizena Express Bruin 1kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Garnituur:

  • schorseneren diepvries 800 g
  • kookroom 80 g
  • Knorr Groentebouillon Authentiek Poeder opbrengst 45L
    Knorr Groentebouillon Authentiek Poeder opbrengst 45L
    10 g
    Knorr Groentebouillon Authentiek Poeder opbrengst 45L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • rode kool kant&klaar 800 g
  • rosti's aardappels 20 stuks

Bereiding

  1. Kalkoen:

    Verhit de Phase en bak de kalkoenmedaillons aan, gaar ze verder af in de oven.
  2. Saus:

    Voeg suiker en boter samen in een pan en maak een caramel, deglaceer de caramel met sinaasappelsap en voeg de Kippenfond en Wildfond toe. Breng terug aan de kook, voeg van het vuur de theezakjes toe en laat deze 5 min. trekken. Passeer de saus en laat nog even inkoken. Bind eventueel bij met de Bruine Maïzena.

  3. Garnituur:

    Gaar de schorseneren, mix fijn met een blixer met de boter, Blue Band en Groentebouillonpoeder. Breng verder op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Verwarm de Rösti’s in de oven zoals aangegeven op de verpakking. Verwarm de rode kool en dresseer het geheel als gerecht.