Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Duif

  • houtduif 5 st
  • zout en peper 2 g

Garnituur

  • volle melk 1 dl
  • boter 20 g
  • maïsmeel 80 g
  • suikermaïs 2 st
  • broccoletti 3 st

Opmaak

  • geroosterde pompoenpitten 20 g
  • airbag, gefrituurd 10 g
  • quinoa, gepoft 10 g
  • geroosterde sesamzaadjes 3 g
  1. Duif

    Fileer de duiven, kruid ze met zout en peper en bak ze rosé in de Phase.

  2. Garnituur

    Breng vier deciliter water aan de kook en voeg de bouillonpoeder toe.
    Voeg vervolgens de melk en de boter toe en breng het geheel aan de kook.
    Voeg al roerende het maïsmeel toe en kook de polenta rustig door.
    Maak de suikermaïs schoon en kook deze in zijn geheel af in water zonder zout.
    Pel de suikermaïs en maak de broccoletti schoon.
    Houd de blaadjes en de roosjes apart.
    Blancheer de roosjes en roerbak de blaadjes kort, samen met de maïs.
    Breng deze op smaak met wat zout en peper.
    Verwarm de kippenjus, reduceer iets en verrijk met wat roomboter.
  3. Opmaak

    Verdeel de duivenborstjes en de polenta over de borden.
    Maak het geheel af met de groenten en de jus.
    Garneer met een mengsel van pompoenpitten, airbag, quinoa en sesamzaad.
+