Menu
Punten

Ingrediënten

+

Langoustines:

  • langoustines 20.0 stuks
  • peterselie 10.0 g
  • peper
  • olijfolie 0.1 dl

Garnituur

  • Pomodori tomaten 10.0 st
  • Raapzaadolie 1.0 dl
  • gember 50.0 g
  • rozemarijn 15.0 g
  • bleekselderij, stengels 4.0 st
  • appels 1.0 st

Jus

Opmaak

  • waterkers 1.0 bos
  • dille 10.0 takjes

Bereiding

  1. Langoustines:

    Meng de knoflook samen met de peterselie en wat peper door de olie.
    Halveer de langoustines kruid ze met de knoflookolie en grill ze aan beide kanten.
  2. Garnituur

    Infuseer de olie met de rozemarijn en de gember op 70ºC.
    Pliceer de tomaten, snijd ze in kwarten en maak ze schoon.
    Marineer de tomaten in de gemberolie en grill ze kort voor serveren.
    Maak de bleekselderij en de appel schoon en snijd deze in dunne plakken op de mandoline.
  3. Jus

    Breng de sjalot samen met de verjus aan de kook.
    Voeg de kreeftenjus toe en reduceer het geheel naar smaak.
  4. Opmaak

    Verdeel de tomaten, langoustines en de jus over de borden.
    Maak het geheel af met de bleekselderij en de dille.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu