Menu
Punten

Ingrediënten

+

Langoustines:

  • langoustines 20.0 stuks
  • peterselie 10.0 g
  • peper
  • olijfolie 0.1 dl

Garnituur

  • Pomodori tomaten 10.0 st
  • Raapzaadolie 1.0 dl
  • gember 50.0 g
  • rozemarijn 15.0 g
  • bleekselderij, stengels 4.0 st
  • appels 1.0 st

Jus

  • sjalotjes 2.0 st
  • verjus 1.0 dl
  • Knorr Professional Kreeftenjus 1L 5.0 dl

Opmaak

  • waterkers 1.0 bos
  • dille 10.0 takjes

Bereiding

  1. Langoustines:

    • Meng de knoflook samen met de peterselie en wat peper door de olie.
    • Halveer de langoustines kruid ze met de knoflookolie en grill ze aan beide kanten.
  2. Garnituur

    • Infuseer de olie met de rozemarijn en de gember op 70ºC.
    • Pliceer de tomaten, snijd ze in kwarten en maak ze schoon.
    • Marineer de tomaten in de gemberolie en grill ze kort voor serveren.
    • Maak de bleekselderij en de appel schoon en snijd deze in dunne plakken op de mandoline.
  3. Jus

    • Breng de sjalot samen met de verjus aan de kook.
    • Voeg de kreeftenjus toe en reduceer het geheel naar smaak.
  4. Opmaak

    • Verdeel de tomaten, langoustines en de jus over de borden.
    • Maak het geheel af met de bleekselderij en de dille.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu