Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Duif

  • wilde duiven 10 st
  • zout en peper
  • granaatappelsap 1 dl

Garnituur

  • zout & zwarte peper
  • witte bonen, gekookt 350 g
  • platte peterselie 10 tak
  • rode ui 1 st
  • Gezouten citroen 1 st
  • spitskool 1 st
  • granaatappel 1 st
  1. Duif

    Snijd de duiven uit en kruid ze met zout en peper. Bak de filets mooi rosé in de Phase. Blus de pan af met granaatappelsap en reduceer tot de helft. Voeg de gevogeltefond toe en reduceer tot gewenste dikte.
  2. Garnituur

    Maak de granaatappel schoon. Snijd de spitskool in grove repen en blancheer ze kort. Snijd de schil van de gezouten citroen in korte julienne en de ui in brunoise. Pluk de peterselie en snijd de blaadjes grof. Meng de spitskool, citroen, rode ui, peterselie, witte bonen en de citrusvinaigrette. Breng het geheel op smaak met wat zout en zwarte peper.
  3. Opmaak

    Verdeel de groenten over de borden. Leg de duivenborstjes erop en maak het geheel af met de saus.