Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Soep

  • Knorr Tomatensoep Poeder 20L
    Knorr Tomatensoep Poeder 20L
    200 g
    Knorr Tomatensoep Poeder 20L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • kokosmelk 5 dl
  • Thaise currypasta 20 g
  • citroengras puree 10 g
  • Knorr Professional Gember Puree 750g
    Knorr Professional Gember Puree 750g
    10 g
    Knorr Professional Gember Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd

Garnituur

  • Sjanghai paksoi 250 g
  • gamba's 10 st
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • korianderblad 10 g

Bereiding

  1. Soep

    Breng 1,5 liter water samen met de kokosmelk aan de kook en voeg al roerend het soeppoeder toe. Voeg de currypasta samen met de citroengras en de gemberpuree toe.
  2. Garnituur

    Snijd ondertussen de paksoi en de gamba’s. Bak de Gamba’s en de paksoi afzonderlijk van elkaar in wat Phase en verdeel ze vervolgens in de kommen.
  3. Opmaak

    Schep de soep in de kommen en garneer met de koriander.