Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Pickels

  • venkel 1 st
  • rode bieten, gekookt 3 stuks
  • radijs 6 st
  • rijstazijn 75 g
  • kristalsuiker 50 g

Vega tonijn

  • kappertjes 40 g
  • zout en peper
  • citroen 1 st

Opmaak

  • kropslahart 10 st
  • rucola 200 g
  1. Pickels

    Snijd de venkel, bietjes en de radijs in dunne plakjes en doe ze in een kom. Kook de rijstazijn samen met de suiker en giet deze over de gesneden groenten. Laat het geheel tenminste 12 uur marineren.

  2. Vega tonijn

    Maak de vegetarische tonijn aan met de vegan mayo en meng de kappertjes erdoor. Breng op smaak met wat zout, peper en citroensap. Was en pluk de sla.

  3. Opmaak

    Verdeel de kropsla, tonijnsalade en de pickels over de borden. Maak het geheel af met de rucola en wat geraspte citroenschil.