Menu
Punten

Ingrediënten

+

Pickels

  • venkel 1 st
  • rode bieten, gekookt 3 stuks
  • radijs 6 st
  • rijstazijn 75 g
  • kristalsuiker 50 g

Vega tonijn

  • Hellmann's Vegan 2,5 kg
    Hellmann's Vegan 2,5 kg
    200 g
    Hellmann's Vegan 2,5 kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • kappertjes 40 g
  • zout en peper
  • citroen 1 st
  • De Vegetarische Slager NoTuna Vegetarische Tonijn 1,6kg
    De Vegetarische Slager NoTuna Vegetarische Tonijn 1,6kg
    400 g
    De Vegetarische Slager NoTuna Vegetarische Tonijn 1,6kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • kropslahart 10 st
  • rucola 200 g

Bereiding

  1. Pickels

    Snijd de venkel, bietjes en de radijs in dunne plakjes en doe ze in een kom. Kook de rijstazijn samen met de suiker en giet deze over de gesneden groenten. Laat het geheel tenminste 12 uur marineren.

  2. Vega tonijn

    Maak de vegetarische tonijn aan met de vegan mayo en meng de kappertjes erdoor. Breng op smaak met wat zout, peper en citroensap. Was en pluk de sla.

  3. Opmaak

    Verdeel de kropsla, tonijnsalade en de pickels over de borden. Maak het geheel af met de rucola en wat geraspte citroenschil.