Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • mihoen 500.0 g
  • flespompoen 1.0 st
  • komkommer 2.0 st
  • tomaat 10.0 st
  • tofu 500.0 g
  • lente-uitjes 500.0 g
  • tauge 500.0 g
  • koriander tak 25.0 g
  • mint 12.0 g

Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en -ervaringen. Ontdek samen met ons 's werelds bijzonderste soepen.

 

 

...

Bereiding

  1. Soep

    Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combisteamer of ‘au bain marie’ in een pan met heet water.Breng het water aan de kook en voeg de curry en de velouté toe.
  2. Garnituur

    Kook de mihoen kort en spoel ze koud met water.Maak de pompoen schoon, snijd in blokjes en blancheer ze.Snijd de komkommer, tomaat en de bosui in reepjes.Snijd de tofu in blokjes en maak de taugé schoon.Pluk de kruiden.
  3. Opmaak

    Verdeel de gesneden groenten samen met de tofu over de soepkommen. Schep de soep in de soepkommen en garneer met de koriander en de mint.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu