Indiase roti gevuld met vegetarische groenten curry (traiteurs)
Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs.
Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie.
Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.
/main-header.jpg)
Ingrediënten
Indiase roti gevuld met vegetarische groenten curry (traiteurs)
Saus:

.png)
Salade:
Opmaak:
Saus:
-
Witte ui 2.0 st
-
zonnebloemolie 20.0 g
-
Knorr Patak Jalfrezi. 700.0 g
-
bloemkool 200.0 g
-
romanesco 200.0 g
-
peultjes 125.0 g
Salade:
-
komkommer 1.0 st
-
tomaten 3.0 st
-
zebra tomaten 2.0 stuks
-
zoetzure rode uien 60.0 g
Opmaak:
-
koriander tak 10.0 takjes
Bereiding
-
Saus:
Verhit de olie, voeg de uien toe en stoof ze zachtjes samen met de knoflook gaar.
Voeg de Jalfrezi saus toe en breng het geheel aan de kook.
Bak het vegan vegetarische gehakt bij voorkeur ontdooid en voeg het aan de saus toe.
Maak de groenten schoon, snijd ze in gewenste vorm en blancheer ze in water met wat zout.
Voeg de groenten aan de curry toe.
Koel de curry snel terug. -
Tortilla's:
Klop de eieren los met de vadouvan en haal de tortilla’s door het eimengsel.
Verhit de olie in een non stick koekenpan en bak de tortilla snel aan beide kanten. -
Salade:
Snijd de komkommer en tomaat in grove stukken.
Meng de gesneden tomaten met de komkommer en het rode ui zoetzuur. -
Opmaak:
Schep de groenten curry in een schaal.
Presenteer de roti’s op een aparte schaal.
Verpak de salade in aparte bakjes en garneer met wat koriander.