Menu
Punten

Dat wijnen en bieren ideaal te combineren zijn met gerechten is algemeen bekend. Maar wist je dat thee zich ook perfect leent voor thee-spijscombinaties? Wij bieden je de perfecte thee-spijscombinaties voor jouw brunchbuffet of high tea.

Earl Grey

Earl Grey

Deze bekende theesoort is een mix van zwarte thee met bergamotolie. De typische nootachtige smaak sluit mooi aan op pittige gerechten. Suggestie:

Mexicaanse taco's de cameron

Groene thee met vruchten

Groene thee met vruchten

Dat fruit en groene thee perfect samengaan bewijst deze bekende combinatie. Om de smaken van fruit nog beter tot zijn recht te laten komen, serveer je deze thee met kip, kalkoen, of een brood gerecht. Suggestie:

Broodje kipfilet USA

Vanille thee

Vanille thee

Vanille thee staat bekend om zijn zachte smaak waardoor je snel denkt aan warme en zoete gerechten. Door de zachtheid van vanille kan het echter ook goed gecombineerd worden met wat zwaardere salades. Suggestie:

Caesarsalade met krokante zuurdesem

Muntthee

Muntthee

Muntthee is een verfrissende infusie en is daarom ideaal om te combineren met lichte salades en zoete desserts. Suggestie:

Taboulé couscous salade

English breakfast

English breakfast

Met zijn uitgebalanceerde smaken is deze zwarte thee een goede tegenhanger van gerechten met stevige smaken. Suggestie:

Wilde paddenstoelenrisotto met gerookte eendenborst

 

Rooibos

Rooibos

De licht-kruidige en zacht zoete en smaakcombinatie van rooibos, wordt versterkt doordat rooibos, geen cafeïne bevat. Rooibos is daarom erg geschikt voor gerechten met een zacht-zoet smaakcomponent. Suggestie:

Thaise groenten carpaccio

Kamille thee

Kamille thee

De zoete en kalmerende tonen van deze kamillethee helpen je gasten om te ontspannen tijdens hun theemoment. Suggestie:

Vietnamese loempia's met gemarineerde komkommer en satésaus

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu